Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Lige stave til mandlige intimpiercinger

Det kan godt være en fordel for dig at bruge en lige stav i din intimpiercing til hverdag. En lige stav er nok det intimsmykke som er mest diskret og derfor også i mange tilfælde er mest behagelig at gå med inden under tøjet. Det kan være et rigtigt stort plus til daglig når du måske skal på arbejde eller passe dine studier. På den måde bliver din piercing vedligeholdt, samtidig med at den fylder så lidt som muligt, under tøjet.

Størrelser

Lige stave fås i flere forskellige størrelser samt materialer. Du skal naturligvis vælge en størrelse som passer til de mål din piercing har. Mange af vores stave har et ret bredt spænd når det kommer til valg af længde, så det skulle være muligt for alle at finde en stav som passer til lige præcis deres intimpiercing. Du skal både være opmærksom på dit valg af trådtykkelse som skal passe til den trådtykkelse du oprindeligt er blevet piercet med, og så selvfølgelig også hvilken længde du ønsker din stav skal have. Længden måles altid på det frie stykke mellem kuglerne og trådtykkelsen tværs gennem staven.

Materialer

Der er adskillige forskellige materialer at vælge imellem, når det kommer til de lige stave. Men lige præcis hvilket materiale du skal vælge, er et meget individuelt spørgsmål som kun kan svares af den enkelte selv. Materialevalget vil typisk både afhænge af hvilken type piercing du har, samt dine helt egne præferencer. Vi har nedenfor gennemgået nogle af de forskellige materialer samt hvilke fordele der er ved dem hver især. Hvis du læser dem igennem burde du kunne danne dig et godt indtryk af de forskellige muligheder, som du så kan basere dit valg på.

Akryl

Når det kommer til valg af materiale kan det også godt betale sig lige at tænke over formålet med smykket. Hvis du er på udkik efter en lige stav som skal kunne mærkes så lidt som muligt fordi den skal bruges til daglig, så vil vores stave af akryl være et rigigt godt valg. Det gælder især når man er oppe i de helt store stave da akryl er et let materiale som ikke "tynger" nær så meget, som en tilsvarende stav af f.eks. kirurgisk stål.

PTFE

Alternativt kan du også vælge en fuldstændig diskret og fleksibel stav af PTFE som er et blødt og bøjeligt materiale. En PTFE stav vil grundet materialets store komfort, være et helt ideélt valg til hverdag, hvor målet er at mærke mindst muligt til sin piercing. PTFE kan dog kun fås i to trådtykkelser, nemlig 1,2 mm. samt 1,6 mm. Hvis din piercing er større end 1,6 mm. i diameter skal du i stedet op i vores akrylstave som nævnt ovenfor.

Titanium

Du kan også være rigitg god ved dig selv og vælge titanium. Lige piercingstave af titanium fås ligesom PTFE også kun op til 1,6 mm. i trådtykkelse. Titanium er også et rigtig godt materialevalg til daglig brug da det er et meget rent materiale som både er stærkt og 100% fri for nikkel. Så hvis du har tendens til allergi vil titanium være et rigig godt materiale valg. Akryl samt PTFE er naturligvis også fri for nikkel men er til gengæld slet ikke lige stærke materialer som titanium er.

Kirurgisk stål

Sidst men ikke mindst er der også kirurgisk stål som rigtig mange piercingsmykker bliver lavet af. Kirurgisk stål findes også med forskellige former for guldbelægning som giver dem et lidt mere eksklusivt look. Kirurgisk stål er dog meget tungt i forhold til ovenstående materialer. Så har man stretchet sin intimpiercing vil et smykke af kirurgisk stål veje en del. Om du vil have det tungt eller let er op til dig - Begge muligheder er der.