Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Buede stave til mandlige intimpiercinger

Mange mænd foretrækker en buet stav til de intimpiercinger som sidder placeret de allermest følsomme steder og især når piercingen er lavet på langs af penis. En buet stav har nemlig den fordel at den kan passe til stort set enhver form for mandlig intimpiercing, så længe målene på staven blot stemmer overens med målene på selve piercingen.

Piercingens placering

Når en piercing er placeret på tværs af penis, kan du både bruge lige samt buede stave. Men når placeringen er i lodret position, som f.eks. ved en apadravya eller en dydoe intimpiercing, så er det en kæmpe fordel at bruge buede stave. Faktisk så kan det være noget nær umuligt at bruge en lige stav i en piercing som er placeret på langs, da der ikke vil være nok "dybde" for staven at sidde fast i. Mange foretrækker faktisk også de buede stave til de piercinger som går på tværs af penis men her er det mere et spørgsmål om smag og behag, da begge typer stave sagtens kan bryges til de vandrette piercinger.

Materiale og design

Der er mange forskellige typer af buede stave at vælge imellem. Du kan f.eks. gå den klassiske vej og vælge en helt almindelig buet stav af titanium, med en lille kugle for hver ende. Når du vælger et titaniumsprodukt er der tale om en høj kvalitet som tilmed er utrolig allergivenlig, så der vil du uden tvivl få et rigtigt lækkert piercingsmykke.

Der er dog også mange andre ting at vælge imellem, som f.eks. PTFE. Her er der tale om et meget fleksibelt produkt, både hvad angår design samt materiale. PTFE er en blød og bøjelig plastik art som tilmed kan klippes i enderne til den længde man nu engang ønsker den skal have, Samtidig får man rig mulighed for at "pynte fjererne" med frit valg mellem en masse forskellige flotte farver. PTFE staven scorer højt på komfortskalaen og vil helt sikkert skabe blikfang opmærksomhed i de intime situatione, med de flotte farvede sten.

Du kan selvfølgelig også få en buet stav med spikes for enderne. Her kan også vælge den allergivenlige buede stav med spikes af titanium, eller du kan vælge en flot sort buet stav med spikes. Den sorte stav er lavet af kirurgisk stål som så efterfølgende er belagt med sort titanium.