Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 113

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 48 af 113

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Intimpiercinger til mænd

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af intimpiercinger til mænd. Intimpiercinger er for mange en meget lækker piercing, der på samme tid kan virke pirrende og provokerende. Læs mere om intimpiercinger til mænd herunder.

Hvorfor have en intimpiercing?

Der er mange mænd, der vælger at få lavet en intimpiercing. Grundene til at få dem lavet kan være mange. Herunder har vi samlet tre mulige grund til hvorfor man får lavet en intimpiercing som mand.

Adrenalinsus:

Mange mennesker vælger at lade sig pierce, da de får et helt ubeskriveligt adrenalinsus ud af det. Og en intimpiercing virker for mange som det ultimative inden for piercingverdenen. Derfor vælger nogle at blive piercet ”dernede” fordi de får et fantastisk kick ud af det.

Pifte sexlivet op:

Når man bliver piercet intime steder, har det også en effekt på det efterfølgende sexliv. Kvinder kan blive pirret ekstra med en kuglering forneden – og det samme kan ske for mænd. Ved at blive intimpiercet pifter man i den grad sexlivet op. Da mænd er meget følsomme i skridtregionen, kan en intimpiercing give en ekstra følelse af nydelse under samleje.

Udsmykning af kroppen:

Mange vælger at få lavet en intimpiercing fordi, at de synes det ser flot ud. Ligesom mange vælger at blive tatoveret for at udsmykke dem selv med noget personligt, så er der også mange, der bruger intimpiercinger som personlig udsmykning. Enten med store og farverige piercingsmykker eller med de mere enkelte og elegante.

Hvordan renser man bedst sin intimpiercing?

Ligesom alle andre piercinger, skal intimpiercinger også vedligeholdes i form af god hygiejne. Hvis du lige har fået lavet en intimpiercing, skal du rense piercingsåret både morgen og aften til den mest kritiske del har lagt sig. Når det er færdighelet behøver du ikke at rense så ofte. Vi anbefaler at gøre det 1-2 gange om ugen efter såret er færdighelet.

Hvordan renser man bedst sin intimpiercing? Det er et spørgsmål vi ofte støder på. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af forskellige og anerkendte plejeprodukter. Ved brug af disse plejeprodukter sikrer du din intimpiercing de bedste vilkår for at se sund og flot ud i fremtiden. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du bedst renser din piercing, så bør du aflægge vores informationsblog et besøg. Her kan du finde en masse information om pasning og pleje af intimpiercinger.

Vil du læse mere om intimpiercinger?

Intimpiercinger er for mange er et tabubelagt emne, det er det ikke hos os. Hvis du gerne vil læse mere om denne form for piercing til mænd, kan du også læse mere om disse på vores informationsblog.

Klik dig ind på bloggen og læs mere. Du vil uden tvivl finde noget information som du kan bruge til noget. Har du et spørgsmål eller en kommentar til intimpiercinger eller piercinger generelt, så må du hellere end gerne tage kontakt til os. Vi elsker at høre fra vores kunder og besøgende.

God fornøjelse med din intimpiercing.