Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Lige stave til kvindelige intimpiercinger

En lige stav kan bruges på samme vilkår som andre intimpiercingsmykker så længe målene passer, men de er især velegnede til lodrette piercinger, hvor de vil følge den naturlige kropsform, når de bruges til intimpiercinger. For når en pircing er lodret kan en lige stav faktisk godt være det smykke som vil være aller bedst egnet. Det kunne f.eks, være ved en klitoris forhud piercing, hvor en lige stav vil være et rigitg godt valg. Det afhænger dog også af den enkeltes anatomi samt personlige prefærencer for i princippet kan du naturligvis bruge en lige stav i en hvilken som helst intimpiercing, når blot målene passer.

Lige stave af fleksibelt materiale

Du kan også med stor fordel vælge en fleksibel stav af PTFE som kan skræddersys til at passe til lige præcis dine mål. Du klipper nemlig selv længden på din stav til så den passer til den længde du skal bruge i din intimpiercing. Samtidig er staven blød og bøjelig og vil derfor følge med dine bevægelser, hvis du f.eks. lægger benene over kors eller er fysisk aktiv som ved sportsudøvelse.

Den lige stav af PTFE er også super velegnet til de lodrette percinger og især hvis man er i tvivl om man skal vælge en lige eller en buet stav. For med en fleksibel stav får du det bedste af begge typer, nemlig en lige stav som vil bøje sig, når det er den naturlige følge af din krops bevægelser.