Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

39 vare(r)

pr. side

39 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Buede stave til kvindelige intimpiercinger

Buede stave bliver meget ofte brugt i kvindelige intimpiercinger, netop pga. deres buede form. Når en stav er buet er den særdeles velegnet til piercinger der er lavet på en ellers forholdsvis plan overflade. Fordelen ved en buet stav frem for en lige stav, er nemlig at den kan komme ind og få en bedre greb, da piercingens dybde, kan følge den buede form. Hvis man oprindeligt er blevet piercet med en buet stav, kan man også sagtens skifte sit startsmykke ud med enten ringe eller hestesko når piercingen er helet op. De deler nemlig alle den samme buede form der hvor smykket skal igennem huden.

Særlige fordele ved buede stave

Som nævnt ovenfor har den buede stav den fordel at den har et godt greb, selv i en piercing på en plan overflade. som f.eks. ved en Christina piercing. En Christina piercing er meget lig en navlepiercing, dog med den forskel at det er en intimpiercing, som sidder placeret allernederst på venusbjerget. Men ligesom man bruger buede stave i navlepiercinger, så gør man som oftes det samme i en Christina piercing, som nok er den mest udbredte intimpiercing til kvinder.

En anden fordel ved en buet stav, frem for f.eks. en ring eller en hestesko, er at den generer mindst muligt under tøjet, da den er det smykke hvor der rager mindst materiale udenfor selve piercinghullet. Det er kun enderne af staven som er synlige når staven sidder som den skal. Det kan især være en fordel hvis din intimpiercing er forholdsvis ny og du stadig ikke helt har vænnet dig til følelesen af at den sidder der.

Forskellige typer af buede stave

Buede stave fås i et hav af forskellige farver, materialer samt designs så her har du virkeligt et godt bredt udvalg af smykker. Vi anbefaler dog at du tænker lidt over det valgte design, når du bruger staven i en intimpiercing. Hvis du er i tvivl om hvilken type smykke der vil passe bedst til lige præcis din piercing, så kan du læse mere om de forskellige slags intimpiercinger på vores informationsblog, hvor du også vil kunne danne dig et indtryk af hvilke smykker der passer bedst til hvilke former for intimpiercinger.