Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 129

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 48 af 129

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Intimpiercinger til kvinder

Intimpiercinger til kvinder er på det seneste blevet meget populært. Mange kvinder vælger at få en intimpiercing fordi det både er frækt og smukt på samme tid. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af intimpiercinger til kvinder. Vi har intimpiercinger i forskellige farver og former – der er piercinger for enhver smag.

Herunder kan du læse meget mere om intimpiercinger til kvinder. Du kan bl.a. læse om de seksuelle fordele, der er ved at blive piercet forneden. Hvis ikke du har lyst til at læse mere, så kan du jo tage et kig på vores store udvalg. Det kunne jo være, at der var en intimpiercing som kunne friste lidt.

Intimpiercinger til kvinder er frækt og smukt på samme tid

Rigtig mange kvinder får lavet en intimpiercing fordi det er frækt. Og det er det skam også, men det er bestemt også smukt at være udsmykket ved kønsorganet. Ved at blive intimpiercet oplever mange kvinder en forhøjet sexlyst samt en større nydelse ved samleje. Dette skyldes, at mange intimpiercinger er placeret i et område, der er meget følsomt. Det vil sige, at ved de mindste berøringer ved piercingen, kan det give kvinden en ekstra nydelse. Det afhænger naturligvis af hvilken piercing der er tale om.

Udover at en intimpiercing er fræk og forførende, er den også meget smuk. Man kan få intimpiercinger i mange forskellige former og farver, hvilket gør muligheden for individuelt at skille sig ud meget stor. Det er for kedeligt at ligne alle andre. Med en intimpiercing kan du sætte et personligt præg på dit udseende og din udstråling.

En smuk piercing kræver en god hygiejne

Hvis man gerne vil have, at ens piercing forbliver smuk og indbydende, så er god hygiejne nødvendigt. Det er vigtigt, at man jævnligt renser sin piercing med et plejeprodukt, så der ikke opstår infektioner og betændelser.

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort og omfattende udvalg af plejeprodukter. Du kan derfor snildt bestille din næste piercing hos os, samtidig med, at du køber lidt plejeprodukter til at vedligeholde den med. Vi forhandler kun plejeprodukter af høj kvalitet, der samtidig er anerkendt af branchen. Vores plejeprodukter er uhyre effektive til at give din piercing de bedste vilkår for at forblive smuk og indbydende.

Hvor kan jeg læse mere om intimpiercinger til kvinder?

Hvis du gerne vil vide endnu mere om intimpiercinger til kvinder, har vi en informationsblog du kan besøge. På bloggen finder du en masse spændende artikler om piercinger, herunder intimpiercinger. Hos BodyMod.dk Shop synes vi ikke, at intimpiercinger fortjener at blive tabubelagt. Derfor skriver vi åbent og frit om denne type piercing på vores informationsblog.

Udover at skrive artikler om piercinger, så kan du også finde information om de forskellige typer af piercinger samt de materialer de findes i. Du finder en masse forskellig viden på vores informationsblog, så det er bare med at komme i gang med at læse.

God fornøjelse med din intimpiercing.