Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med akvarelfarve-50%

Aktiveres automatisk ved kassen

...

34,50 kr Fra 69,00 kr -50%
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Her har du chancen for at få dig et skønmaleri af et smykke til navlen, med de smukkeste akvarelfarver i den flotte bundkugle. Denne dejlige navlepiercing med akvarelfarver findes i fire forfriskende farver, som alle har det til fælles, at de ligner en smuk akvarel. Farven holder sig indenfor samme skala men varierer i nuancer af forskellig styrke således at den flotte akvareleffekt kommer frem.

Denne skønne kreation til navlen er tilmed super velegnet til dagligdagsbrug. Der er nemlig ingen lange vedhæng eller andre løse dele som kan risikere at hænge fast i tøjet. Alligevel er smykket både unikt og bemærkelsesværdigt så du får på sin vis det bedste fra to verdener med dette smykke.

Navlepiercingen fås både i skinnende blankt kirurgisk stål, samt det rene og allergivenlige titanium. Kirurgisk stål er et godt og solidt materiale som holder sig flot uden at koste en bondegård. Titanium er en smule dyrere men så får du til gengæld også det reneste materiale af alle som selvfølgelig også er 100% nikkelfrit. Så hvis du har problemer med allergi og gerne vil give din krop det bedste af det bedste, så vil titanium være et rigtig godt valg.

Sidst men ikke mindst kan du også få dette dejlige smukke i flere forskellige længder, så du kan sikre dig en navlepiercing som passer perfekt til lige præcis din navle.

Detaljer
NavnNavlepiercing med akvarelfarve
SKUBelly-346
Kampagne-50%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle, Isabella, Fourchette, Klitoris forhud
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle8 mm.
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeAkryl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med akvarelfarve
Din bedømmelse
Navlepiercing med akvarelfarve