Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsepiercing af 14 karat guld med valgfrit design

Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 DKK

Nu kun: 159,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Måner og stjerner og er alle himmellegemer der hører verdensrummet til. Hjerter falder lidt udenfor, men kunne være fine som planeter. Her kan du få en af disse tre designs som top på dit næste smykke til din næsepiercing. Alle tre modeller er lavet af 14 karat guld. Dvs. der er 14 dele (af 24) ren guld i smykket. De resterende dele er andre metaller, som er iblandet for at give materialet den styrke der kræves for at det kan anvendes som smykke.
Du vælger selv om guldvarianten skal være almindelig gul guld eller om det skal være den næsten hvide hvidguld.

Smykket er formet som et L, hvor det er meningen at den korte strækning på smykket skal virke som en modhager på indersiden af din næsefløj. Dvs. at smykket skal krænges ind. Det er lettere end det lyder. Smykket er 6 mm. langt på den længste stykke og 4 mm. på det koste stykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Lukketype Andet
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med valgfrit design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.