Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Komplet startkit til stretching

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.134,00 DKK

Nu kun: 519,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er alle tiders tilbud til dig som gerne vil i gang med at stretche, for her får du simpelthen et komplet startkit med alt hvad du skal bruge til hele processen. Når du skal stretche dine huller i øret op, starter du med at føre en taper gennem hullet, som er en smule større end selve hullet er. Når dit øre så har vænnet sig til den nye størrelse hul, fører du en ny taper igennem, denne gang et nummer større. På den måde fortsætter du med at føre tapers gennem øret, indtil du har det størrelse stretch som du ønsker. I dette komplette kit får du tapers fra str 1,6 mm. som er den mindste størrelse der føres og hele vejen op til 10 mm. i diameter.

De tapers du får i dette sæt er sorte og er lavet af akryl. Der er nogle mennesker som beholder deres taper i øret mens de venter på at kunne stretche op til næste størrelse, mange synes dog at de lange tapers kan være upraktiske at gå med. Men det behøver du slet ikke bekymre dig om med dette komplette startkit, for her får du også to tunnels med i hver eneste størrelse, som du kan sætte direkte i ørene, efter du har kørt din taper igennem. Så har du blot din tunnel siddende indtil det atter er tid til at stretche op til næste størrelse.

Du får 16 stk. tunnels med i alt, så der er en til hvert øre, i hver af de 8 størrelser. Disse tunnels er også sorte men er lavet af ren kirurgisk stål. De er enkle i deres design og nemme at sætte i øret, hvor de fikseres ved at påsætte den lille medfølgende o-ring, på bagsiden. Den lille o-ring er lavet af elastisk gummi og sørger for at din tunnel ikke falder ud af øret.

Ud over de nævnte tapers og tunnels, får du også de plejeprodukter med, som bør bruges undervejs i stretchingprocessen. Der medfølger 10 stk. smørende middel til stretching, som er en gelé der leveres i små poser. Hver gang du så skal stretche en størrelse op, åbner du en af poserne og gnider noget af geléen ind i hullet i øret, og putter noget af den på taperen som skal køres igennem. På den måde glider hele processen lidt nemmere.

Hvis du skulle opleve lugtgener fra dit stretch, er dette slet ikke ualmindeligt. Derfor får du også en lille bøtte Smelly Gelly med, som er et produkt der er fortræffeligt til at fjerne dårlige lugte. Smelly Gelly er meget drøjt i brug så bøtten vil kunne holde i lang tid.

Sidst men ikke mindst medfølger der også en flaske jojobaolie som er lidt af et vidunderprodukt når det kommer til stretching. Jojobaolien har en antiseptisk effekt og vil således være ideél både til forebyggelse samt behandling af røde, ømme og irriterede stretch. Det komplette startkit indeholder:

8 stk.sorte tapers af akryl samt 16 (8 par) sorte tunnels med o-ring af kirurgisk stål, i størrelserne:

  • 1,6 mm.
  • 2 mm.
  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

10 stk. Smørende middel til stretching
1 stk. Smelly Gelly
1 stk. Jojobaolie

Du får altså ialt 36 dele i dette komplette startkit som dækker alle dine behov i hele stretching processen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Stretching-Kit-Basic
Antal enheder 36 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch Sæt med forskellige størrelser
Farve Sort
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (6)
Fantastisk som startskit
Karakter
Super tilfreds med pakken indtil nu, nemme at bruge og ok kvalitet.
Alt i alt en super god pakke som start. :-)
Bedømt af Chelle
Fantastisk men..
Karakter
Starterkittet er super godt og der er alt hvad man skal bruge men.. Jeg har modtaget en ekstra 2 mm:p. Det er bestemt ikke nogen alvorlig forbrydelse, syntes bare at det er lidt skægt :) Bedømt af Sofie
Super godt
Karakter
Der er alt hvad man skal bruge til hele forløbet Bedømt af Mille C
Super kit
Karakter
Det er et helt fantastisk starterkit til dig der gerne vil starte på at stretche jeg har selv købt det og bruger det :) og tunnelsne er lette og behalige at have i og der er det hele med i pakken i en super kvalitet :) Bedømt af Thor
Nemt at bestille og hurtig levering.
Karakter
Vare er som jeg forventet og virker til at de giver god service:-)

Ikke sidste gang jeg vil købe her.
Bedømt af Flemming
Super flot levering
Karakter
Fik leveringen dagen efter jeg bestilte.
Varerene levede fuldt op til mine forventninger.

Siden kan klart anbefales :)
Bedømt af Helle
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Komplet startkit til stretching
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images