YES/NO ørestikkers af sterling sølv

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kender du det når man ikke man beslutte sig for et eller andet? Så har vi det helt perfekte sæt øreringe til dig!

Nu kan du nemlig bære din ørepiercing med stil med dette toplækre sæt øreringe af ægte sterling sølv. Sættet som er udført i et flot stilrent design, består af to ørestikkere. Den ene er udstyret med ordet "YES" mens den anden har fået ordet "NO", som betyder henholdsvis "JA" og "NEJ" på engelsk.

Begge ord er er udformet med flotte brede bogstaver med bløde kanter i skrifttypen. Der medfølger desuden en lille silikonelås til begge ørestikkere. Selve ørestikkeren er kun 0,8  mm. i trådtykkelsen og passer derfor perfekt til ørepiercinger som er lavet med pistol.

Vær dog opmærksom på at disse ørestikkere kun må bruges i færdighelede piercinger, da sølv ikke egner sig til piercinger som endnu ikke er helede.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-25
Antal enheder 1 sæt
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Sølv
Smykket her er lavet af sølv. Sølv har et højt nikkelindhold og bør derfor ikke anvendes hvis din piercing er helt ny eller betændt. Brug kun smykker af sølv, hvis din piercing er 100% helet og der ingen komplikationer er med den.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: YES/NO ørestikkers af sterling sølv
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.