Twisttaper af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne Twisttaper er lavet af kirurgisk stål og er et helt unikt alternativ til dig der gerne vil stretche med stil. Det super fede ved lige præcis denne taper, er som navnet antyder, at den er udført i et helt ekstraordinært og twistet design. Denne taper er nemlig twistet så den krænger rundt om sig selv og slutter næsten samme sted som den starter. Det gør at taperen har en rigtig god balance når den sidder i øret, hvor den nærmest ligner et rigtig øresmykke, frem for et stretching produkt. Du kan altså her stretche dit øre, samtidig med at du bærer et rigtig flot og blankpoleret smykke i et stilfuldt design.

Når du skal i gang eller er et stykke af vejen for den ønskede diameter, anbefales det evt. at bruge Holey butt'r og/eller Jelly.
Det vil gøre det lettere at påføre dit piercingsmykke i din ørepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-4
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Twist!
Karakter
Super fed stretch! Dog lidt besværligt at tage ind og ud :)
- Kan gi' et fedt twist til både dit enten feminine eller rå stil!
Bedømt af Dwarf
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twisttaper af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.