Twisterring med terninger

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du et smykke der på alle måder har et anderledes look, end dem man sædvanligvis ser. I stedet for en almindelig hestesko, får du nemlig her en tvisterring. En twisterring er formet som en hestesko hvor begge ender blot har fået et tvist eller et let "vrid" i hver sin retning, hvilet skaber den helt unikke twisterring.

De fleste hestesko er som regel udstyret med en kugle for hver ende men også her skiller vores twisterring sig selvfølgelig ud. Smykket her er nemlig udstyret med to super fede terninger i stedet for almindelige kugler. Terningernes kvadratiske form giver smykket et lækkert og karakteristisk udseende som der helt sikkert vil blive lagt mærke til, når smykket er i brug. De små terninger er desuden meget detaljerede med "øjne" på alle siderne, ganske som på en rigtig terning.

Du vælger selv om du ønsker modellen med en trådtykkelse på 1,2 mm. eller 1,6 mm. alt afhængig af hvor du skal bruge smykket og hvilket mål der derfor passer til lige præcis din piercing. Du har derudover også mulighed for at vælge størrelsen på terningerne, smykket lagerføres med to forskellige terninge-størrelser i hver trådtykkelse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Twisterring-Terning
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twisterring med terninger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.