Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Twisterring af 14 karat guld med hjerteformet sten

Lagerstatus: På lager

1.499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en elegant twisterring af 14 karat guld til dig som går efter det absolut bedste der kan fås. Der bliver ikke meget mere elegant eller kvalitetsbevidst, end dette smukke snoede smykke med den store klare hjerteformede sten.

Twisterringen her har en trådtykkelse på 1,6 mm. og er derfor ekstra velegnet til brug i navlen. I stedet for en almindelig navlepiercing, vil dette smykke dog sidde lidt anderledes og kækt, i og med at det snor sig til den ene side. Så når bundkuglen sidder i navlen, vil toppen med den store klare sten sidde lidt ude til den ene side. Det asymmetriske look med en twisterring, giver lige det ekstra blikfang og finesse som andre navlepiercinger ikke kan hamle op med. Med dette smykke er man ikke i tvivl om at det er noget helt unikt.

Selve stenen er ikke bare en sten men er formet som et stort flot hjerte der nærmest blinker og glimter om kap med solen, når lyset falder på den. Det gør den på grund af den måde stenen er skåret på, som gør at lyset vil spille i den, uanset hvilken vinkel det rammer den fra. Det er den samme måde som diamanter også er skåret på.

Så hvis du er på udkig efter noget helt specielt og unikt, så kunne denne fantastiske twisterring være et rigtig godt bud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-295
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Totallængde 16 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Diameter på ring 12 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale 14 kt. guld
Farve Guld
Kuglestørrelse 4.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twisterring af 14 karat guld med hjerteformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.