Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med stjerne i flere farver

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker tunnel som med garanti vil vække opsigt. Den er fortil dekoreret med en stjerne som er skåret direkte ind i smykkets materiale, denne metode sikrer at den trods den billige pris er utrolig holdbar i sit design.

Du kan få den flotte stjernetunnel i tre forskellige farver. Den blanke variant er fremstillet af ren kirurgisk stål som er et meget hårdfør og anvendeligt materiale til smykker. Den sorte variant er ligeledes lavet af kirurgisk ståk men er så farvet sort med titanium udenpå. Den guldfarvede variant er også af kirurgisk stål men er belagt med et helt tyndt lag 14 karat guld, som giver den det smukke gyldne look. Du får naturligvis dem alle tre til nøjagtig samme pris.

Denne tunnel med det flotte stjernemotiv er nem at bruge i dit stretch, da den på bagsiden har et gevind, som gør det nemt og simpelt at sætte den i øret. Ud over de tre fede farver, kan den selvfølgelig også bestilles i mange forskellige størrelser, så du nemt finder både en farve samt en størrelse der passer til dit stretch.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
flot og behagelig tunnel.
Karakter
Nem at tage i også Bedømt af Mia
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med stjerne i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.