Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med stenbesat hjertekant

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnnel, som du ser på billedet her, er lavet af kirurgisk stål, hvor fronten, der består af små udstandsede hjerter, er lavet af messing. Hjerternes centrum har alle fået en flot klar sten påsat, som får smykket til at se funklende og elegant ud. Resten af fronten er udstyret med små kugler, som gør hele smykket mere levende. Fronten er en anelse bredere end selve tunnelen, så fronten dækker mere af din øreflip end tuinnelen er tyk.

Denne type tunnel har ikke noget skruegevind. Hvis du ikek er vant til smykker uden skruegevind, kræver det lige lidt øvelse at sætt smykket i øret. Men har du gjort det et par gange, kan du næsten i søvne, krænge smykket ind i hullet.

Smykket her findes i tre forskellige farver, som er henholdsvis blank, guld og rødguld. Alle størrelser kan tilmed vælges i størrelser fra 6 - 16 mm. hvor det udelukkende er farven og størrelsen der er forskellen. Dybden på 12 mm. er ens på alle modeller og ligeledes er farverne på stenene.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-71
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med stenbesat hjertekant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.