Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med stænkpletter

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En rigtig skøn og klassisk tunnel af kirurgisk stål men her i et helt unikt og anderledes design. Denne tunnel er helt enkelt og super praktisk med forhøjede kanter i begge ender, så den bliver siddende hvor den skal, uden brug af o-ringe eller andet til at holde den på plads.

Smykket fås i to farvekombinationer som du selv vælger imellem, alt efter smag og behag. Den ene model er sort med små sølvfarvede stænk, tilfældigt spredt rundt omkring i det sorte. Den anden model er endnu mere sprælsk i farverne, med en blanding af hvid, pink og blå stænk i en stor vrimmel, som tilsammen giver et helhedsindtryk af en overvejende lilla farve. Det er en rigtig flot tunnel hvor farverne komplimenterer hinanden godt og hvis du er glad for farverige smykker, vil denne tunnel sikkert falde i din smag. Du kan også med fordel tage et kig på vores tunnel med stænkpletter og skruegevind som er en lignende model.

Uanset hvilken farvesammensætning du vælger, kan du få denne fede tunnel med stænk, helt nede fra 3 mm. i diameter og op til 25 mm. Du vælger blot din ønskede farve samt størrelse før du bestiller din nye tunnel, så sørger vi som sædvanlig for en super hurtig levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-111
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med stænkpletter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.