Tunnel med kuglekant og blomst

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en tunnel til den fødte botaniker. Eller blot til dig, som synes en blomst er smuk. Selve tunnelen er lavet af kirurgisk stål og fronten, hvor blomsten sidder, er lavet af messing. I midten af blomsten, som i øvrigt snor sig i en bue, sdder en lille sten, som lige sætter prikken over i'et på det feminine touch.

Tunnelen her er ikke forsynet med et skruegevind, hvilket på nogle punkter gør isættelse og udtagelse lettere. Det er lettere på den måde, at du ikke skal bøvle med at få bagenden skruet på tunnelen - Det kræver dog lige lidt øvelse, at krænge bagkanten ind i øret. Men har du først teknikken, så er det let og lige til hver gang.

Modellen her, findes i tre forskellige farver og i seks forskellige størrelser. Det er kun farven og diameteren på tunnelen der er forskellig, ellers er de identiske. Selvfølgelig er de større modeller mere detaljefyldte, men helheden er den samme. Af samme grund, har det ikke været muligt at montere sten på de to mindste modeller, så 6 og 8 mm. er desværre uden sten. Det ses heldigvis ikke så let, da fronten et meget detaljeret i sig selv.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med kuglekant og blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.