Tunnel med kant af spikes

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Må dine stretchingsmykker gerne udstråle mere og andet, end blot det faktum at de er stretchingsmykker? Det kan være svært at gøre ret meget ud af tunnels, da de jo er designet til at skulle være hule, så man kan se lige gennem stretchinghullet i øreflippen. Men skaberen af denne tunnel har alligevel formået at gøre noget helt særligt ud af designet, og det kommer nu dig til gode, da vi har valgt at gøre den til en del af vores sortiment.

Smykket her er nemlig designet som en lille sol, hvor flotte spidse spikes i forskellige længder, dekorerer kanten hele vejen rundt. Når smykket sidder i dit øre, har det den effekt, at de mange spikes vil lægge sig op af huden på din øreflip, hele vejen rundt langs kanten, af dit piercinghul. Det ser enorm flot og noget anderledes ud, da de fleste tunnels jo ikke er dekoreret med motiver på den måde.

Så strål om kap med solen med denne fede spiky tunnel, som fås i fem forskellige størrelser, mellem 8 og 16 mm. i diameter. Smykket er lavet af ren kirurgisk stål, og er nemt at få i og ud, da det er udstyret med en aftagelig bagside med skruegevind.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-142
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med kant af spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images