Tunnel med kant af kugler

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig en tunnel som virkelig vil være en fryd for dit øre. Denne toplækre tunnel er nemlig ikke blot en tunnel i ordets klassiske forstand, den er også et yderst dekorativt smykke, som vil passe perfekt, til enhver stretching fan. Designeren af denne tunnel, har nemlig valgt at tilsætte en hel perkæde af smukke blanke kugler, som pryder kanten hele vejen rundt.

Kuglerne ligger først i et helt tæt lag inderst, hvorefter der er tilføjet endnu et lag, dog kun med enkelte spredte kugler, som tilsammen danner et virkelig flot kuglemønster. De mange små kugler lægger sig tæt op af øreflippen, hvor de virker som rammen omkring dit stretch. Det drager masser af opmærksomhed til dit stretch, på en måde som en helt almindelig tunnel, ikke kan hamle op med.

Smykket er desuden udstyret med en bagside som skrues af og på, så det er både nemt og smertefrit, at sætte i dit stretch. Det solide materiale, kirurgisk stål, holder sig flot og blankt, uden at blive påvirket af vand, vind eller vejr. Tag dog alligevel dine smykker ud, inden du går i bad. Vælg selv mellem størrelserne 8, 10,12, 14 og 16 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-143
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med kant af kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.