Tunnel med julekrans

Lagerstatus: Ikke på lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnel er et must-have, for alle personer med stretch, i juletiden. Den henvender sig måske mest til det kvindlige klientel, med sine røde sløjfe og funklende sten i forskellige farver. Men bærer du den til en julefrokost, vil du med dit outfit helt sikkert sætte ekstra kulør på din personlighed.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og er en såkaldt double flared tunnel, hvilket vil sige, at den har to kanter der er en anelse højere end selve midten af smykket - En i fronten og en i bagenden. Der er med andre ord ikke nogen del der kan skrues af. På fronten er der så yderligere monteret en dekoration i form af en julekrans, hvor julekuglerne er blevet erstattet af små sten i forskellige farver, hvilket giver et utroligt flot spil sammen med den grønne krans, den røde sløjfe og resten af guldfarven smykket ellers har.

Køb din næste tunnel med julekrans nu og vær ekstra godt klædt på til julens julefrokoster.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-72
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med julekrans
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.