Tunnel med drejende tandhjul

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at gafle dig nok en af de sjoveste tunnels som længe er set, for denne flotte tunnel er nemlig udstyret fem fuldt ud funktionelle små tandhjul på fronten. De fire af de små tandhjul sidder placeret langs smykkets indvendige kant, hvor de kan bevæges proportionelt i forhold til hinanden. De femte og sidste tandhjul, sidder som smørklatten lige i midten, hvor det er kædet sammen med de andre fire. De er på den måde alle fem kædet sammen og vil derfor også alle fem bevæge sig på samme tid.

Denne tunnel er med skruegevind, så den er nem og behagelig at sætte i samt tage ud. Du skruer blot bagenden af og sætter fronten ind i dit stretch og skruer så bagenden på igen, det er super nemt og praktisk. Fronten er desuden dekoreret med en flot sort takket kant, som giver en god kontrast til de små blanke tandhjul. Når den sorte kant drejes rundt med fingene, vil de små tandhjul straks følge med, da det den kant deres takker er forbundet til.

Smykket fås i seks forskellige størrelser, fra 14 mm. til 25 mm. i diameter. Mange tunnels fås slet ikke i de store størrelser men her har du altså en undtagelse så folk med store stretch, også kan få et fedt og anderledes smykke. Faktisk så fås dette smykke slet ikke til de små størrelser, så dette design er som skræddersyet til dig der virkelig er dedikeret til stretching.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-116
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med drejende tandhjul
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.