Tunnel med antikt look og blondekant

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig et sandt kongesmykke, som dog bestemt også er en dronning værdig. Denne tunnel er lavet af kirurgisk stål som har fået en rigtig flot guldbelægning i antik stil. Den fås i syv forskellige størrelser som strækker sig fra 5 - 16 mm. i diameter.

Smykket her er virkelig imponerende i sit design med den flotte blondekant hele vejen rundt. Der er ikke tale om et super piget eller specielt feminint motiv, men nærmere et cirkelrundt rustikt møllehjul af flotte detaljerede udskæringer og mønstre. I de største størrelser er der endda huller i mønsteret så det bliver endnu mere markant og detaljeret at se på, når det sidder i øret.

Den flotte kant som strækker sig hele vejen rundt om hullet i denne tunnel, er lavet af smuk gylden messing som matcher den antikke guldbelægning perfekt. Når smykket sidder i øret, vil messingkanten lægge sig som en ramme rundt om hullet i dit øre og dermed forstærke effekten af dit stretch endnu mere.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-132
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med antikt look og blondekant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.