Tunnel med antikt look og blomsterkant

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt afsindig smuk tunnel til dig som gerne vil forkæle dit stretch med noget helt unikt. Her får du simpelthen en tunnel som ikke bare markerer dit stretch med sit karakteristiske design, men også dekorerer øret hele vejen rundt langs kanten af dit stretch. Smykket her er nemlig udstyret med hele to rækker smukke blomsterblade, der strækker sig hele vejen rundt langs kanten.

Selve smykket er lavet af kirurgisk stål som så har fået en flot antik guldbelægning. Blomsterbladene er til gengæld lavet af messing, med mørke markeringer inde i hvert enkelt blad, for fremhævelse af designet. Det er et helt utrolig flot smykke med et meget gennemført design, som skaber en masse blikfang.

Denne tunnel fås tilmed helt ned til blot 5 mm. i diameter og fortsætter op til 16 mm. i den anden ende af skalaen. Det betyder at den fås i de fleste af de mest almindelige størrelser, som alle kan have glæde af det lækre design og elegante look.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-133
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Flot øresmykke
Karakter
Vejer ingenting og er nem at sætte i. Pynter flot på øreflippen og får din strech til at syne større. Bedømt af Betty
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med antikt look og blomsterkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.