Spar op til 25% på bestsellers

25% rabat på øresmykker

Et nyt tilbud hver dag

Et nyt tilbud hver dag

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel med antik hjertefront

89,00 kr
På lager

Her kan du få dig en omgang virkelig lækker luksus til dine stretches, i form af denne super flotte tunnel, med en skøn antik hjertefront. Smykkets front består af et smukt og elegant mønster som danner fire hjerter, som en del af designet. Hele herligheden har så fået en lækker rustik coating, som giver fronten et look af raffineret antikt guld. Det giver et helt anderledes og unikt look, i forhold til en almindelig glat guldbelægning.

Det er dog kun fronten som har fået denne overfladebehandling. Resten af smykket, inklusiv den del som går gennem dit øre, er lavet af ren og skinnende blankt kirurgisk stål. Det er et særdeles godt og solidt materiale, som ikke misfarves eller på anden vis ændres, når det kommer i daglig kontakt med huden.

Smykket er oven i købet særdeles praktisk indrettet, da det er udstyret med en nem aftagelig bagside, som ganske enkelt skrues af og på, når du skal have smykket i og ud.

Denne pragtfulde tunnel kan fås fra 5-16 mm. i diameter. Så skynd dig at bestil den størrelse som passer til dit stretch allerede i dag.

Detaljer
NavnTunnel med antik hjertefront
SKUTunnel-146
LukketypeEksternt gevind
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde12 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel med antik hjertefront
Din bedømmelse
Tunnel med antik hjertefront