Tunnel med antik hjertefront

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få dig en omgang virkelig lækker luksus til dine stretches, i form af denne super flotte tunnel, med en skøn antik hjertefront. Smykkets front består af et smukt og elegant mønster som danner fire hjerter, som en del af designet. Hele herligheden har så fået en lækker rustik coating, som giver fronten et look af raffineret antikt guld. Det giver et helt anderledes og unikt look, i forhold til en almindelig glat guldbelægning.

Det er dog kun fronten som har fået denne overfladebehandling. Resten af smykket, inklusiv den del som går gennem dit øre, er lavet af ren og skinnende blankt kirurgisk stål. Det er et særdeles godt og solidt materiale, som ikke misfarves eller på anden vis ændres, når det kommer i daglig kontakt med huden.

Smykket er oven i købet særdeles praktisk indrettet, da det er udstyret med en nem aftagelig bagside, som ganske enkelt skrues af og på, når du skal have smykket i og ud.

Denne pragtfulde tunnel kan fås fra 5-16 mm. i diameter. Så skynd dig at bestil den størrelse som passer til dit stretch allerede i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-146
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med antik hjertefront
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.