Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af lys og mørk træ

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnnel består af to typer træ, henholdsvis en lys og en mørk træsort, som er savet ud i planker og dernæst limet sammen og drejet til en flot tunnel.
At der er blevet brugt to typer træ med forskellgie farver, gør at dette smykke får et utroligt flot farvespil.

Da dette er et organisk materiale, kan der forekomme variationer i de individuelle tunnels, men en eventuel variation er utrolig lille.

Bemærk også at disse tunnels ikke må udsættes for varme, væske og stærk sollys, da dette kan ødelægge smykket.

En af de gode ting ved organiske stretchingsmykker er, at lugtgener formindskes og samtidig indeholder de ikke nikkel eller andre skadelige stoffer. Vi anbefaler dog at man først tage organiske smykker i brug, når ens hul er helet 100%.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Sort/Brun
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af lys og mørk træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.