Tilbud

Tunnel af lagdelt horn og ben

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 49,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du give dine ører de mest optimale forhold, så skal du gå efter organiske materialer når du indkøber smykker. Det kunne f.eks. være denne tunnel du ser her, hvor der næsten udelukkende er anvendt overskudsmaterialer fra en vandbøffel. Når der bliver anvendt overskudsmaterialer, er der altså ikke tale om at man har slået dyret ihjel, for kun at anvende horn og ben til smykkeproduktion. Dyret har levet et langt og godt liv og når det af naturlige årsager har valgt at sige farvel, bliver affaldsprodukter, som horn og ben faktisk er, anvendt til smykkeproduktion.

Måden denne tunnel er lavet på, er at man har taget nogle stykker horn og nogle stykker ben, skåret og slebet dem lige store, hvorefter de er blevet limet sammen. Derefter har man drejet dem runde og lavet hul i dem og til sidst poleret dem, så der ingen skarpe kanter er hvor de er blevet limet sammen. Så når vi herover skriver, at der næsten kun er anvendt organiske materialer, er det fordi vi har taget limen i betragtning.

Da der her er tale om organiske materialer, er ikke to smykker er ens - men vi gør hvad vi kan for at sende dig to der ligner hinanden, hvis du bestiller to stk.
Organiske materialer skal man passe lidt bedre på end f.eks. smykker af stål, da horn, ben og træ er mere porøse end metal. Du skal derfor være mere opmærksom på hvordan du opbevarer dine organiske smykker. De må f.eks. ikke gerne udsættes for direkte sollys og fugt, da det kan ødelægge dem. Til gengæld er de rigtig gode hvis du lidt af lugtgener fra dine stretches.

Modellen her findes i størrelser fra 5 mm. og op til 25 mm. Så hvis du gerne vil have lidt unikt til dine ører, så er denne tunnel af horn og ben et knaldgodt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-106
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Organisk
Dette smykke er lavet af et organisk materiale. Dvs. træ, ben eller måske horn fra en vandbøffel.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af lagdelt horn og ben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.