Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst i flere farver

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Bær din tunnel på den majestætiske måde, med denne ultra flotte og meget detaljerede tunnel til dit stretch. Smykket her er spækket med smukke og dejlige motiver, som fremstår i en rigtig flot og skarp kontrast, grundet den mørke baggrundsfarve. Den imponerende lotusblomst i centrum, er selvfølgelig det første der springer i øjnene. Blomsten er udført i et smukt og fantasifuldt design, lige fra den inderste midte, og ud til spidsen af blomsterbladene, som lige akkurat når ud til smykkets kant. Det kan være lidt svært at se på billedet, men der er hulrum mellem de yderste blomsterblade, så der er kig hele vejen igennem smykket på de større modeller.

Kanten, som rammer den dejlige lotusblomst ind, er en hel romantisk historie for sig. Den består nemlig af stribevis af små søde hjerter, der følger smykkets kant, hele vejen rundt. Som om det ikke var nok, kan du tilmed få dette smykke, i hele tre forskellige farver. For den som hælder mest til de mere klassiske smykker, er der naturligvis en blank model. Men hvis du er typen der gerne vil skille dig lidt ud fra mængden, kan vi også stærkt anbefale både den guldfarvede samt den kobberfarvede model.

Smykket er forsynet med skruegevind på bagsiden, så det er nemt at få i og ud. Din nye tunnel med lotusblomst, kan desuden fås i flere forskellige størrelser, som spænder mellem 5 mm. og 16 mm. i diameter. Så du skal blot vælge den størrelse som passer til dit stretch, samt den farve der passer til din personlighed, og du er good to go.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-147
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.