Tunnel af horn og ben med håndskåret blomst

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 49,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Der har altid være noget "eksklusivt" over smykker lavet af horn og ben. Om det er fordi det er materialer der altid har været brugt til stretching i forskellige stammekulturer, også lang tid før man anvendte akryl og stål eller om det er fordi materialerne stammer fra dyr man ikke kender livshistorierne på, er ikke til at sige. Under alle omstændigheder er der i hvert fald mere historie over materialer fra et dyr end der er fra akryl og stål.

Dette smykke er ingen undtagelse - Selve tunnelen er lavet af horn fra en vandbøffel og indlægget der er håndskåret, stammer også fra en vandbøffel, blot fra knoglerne.

Da ben og horn er noget lettere at arbejde i end stål er, er det muligt at lave nogle flotte design, som det også ses på produktbilledet.
På den håndskårne front har man forsøgt at få et blomsterlignende motiv frem, men med god fantasi, ses også tre hjerter eller tre stk. spar, som man kender fra kortspil.

Smykket kan vælges i størrelser fra 8 mm og helt op til 25 mm. Størrelsen vælger du selv i boksen herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Horn
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af horn og ben med håndskåret blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder