Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af ben

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få en skøn råhvid tunnel af ben som er et rigtig godt organisk materiale. De fleste smykker af ben kommer fra vandbøfler og bliver taget fra vandbøflen efter dyrets naturlige død og er således et overskudsprodukt.

Når man bruger organiske materialer er man så meget i harmoni med kroppen og huden, som man kan komme når man bruger stretchingsmykker. Organisk materiale tillader huden at ånde mens det er i brug og man kan dermed undgå en del irrtation, især i varmt vejr, da det minimerer risikoen for lugtgener fra dit stretch. Vær dog opmærksom på at ben ikke bør bruges i et stretch som endnu ikke er færdighelet, grundet dets væskesugende evne

Du kan vælge denne smukke og klassiske tunnel af ben i mange forskellige størrelser som strækker sig lige fra 3 mm. og helt op til 16 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-99
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Ben
Farve Hvid
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af ben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.