Tunnel af akryl med udskåret tribalspiral

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Tribals er det nye sort... Sagde man dengang i 90'erne hvor tribaltatoveringer virkelig blev populære. Den dag i dag ser man stadig tribalmotiver overalt og noget tyder på at tribal ikke er blevet mindre populært, blot at motiverne har ændret udseende.

Med denne tunnel får du både farven sort og tribalmotivet forenet i en tunnel beregnet til stretchede øreflipper. Tunnelen er lavet af sort gennemfarvet akryl, hvilket betyder at den ikke er malet sort, så den mister farven eller falmer i lyset. Den forbliver sort. Smykket er støbt ud i ét, så der er ikke nogle samlinger eller bagender der kan skrues af og blive væk med tiden. Du får med andre ord et solidt stretchingsmykke, som med sine buede former sidder perfekt i dit øre.
Motivet er fremstår i smykket som en del af selve tunnelen. Det er altså ikke selve tribalspiralen der er skået ud, men mere det omkringliggende akryl, som går er motivet får den form det nu en gang har.

Akryl er super allergivenligt at bruge, da det ikke indeholder eller frigiver nikkel. Så du kan roligt vælge din ønskede størrelse i boksen herover - Det eneste der kræves er at du allerede er på eller over 10 mm., da det er der størrelserne starter på denne model.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-101
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Sort
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med udskåret tribalspiral
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.