Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med udskåret hampblad

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du godt oppe i størrelsen på dit stretch, så har du måske erfaret at smykker af metal vejer en hel del. Specielt massive plugs.
Denne tunnel er lavet af ren akryl og er dermed utrolig let, hvilket gør den rar og behagelig at gå rundt med til daglig. Tunnelen er blevet støbt i ét, dvs. der er ingen afskruelige dele som med tiden kan blive væk eller nogle samlingspunkter, som kan irritere øret, men udelukkende bløde afrundede buer, som vil sidde perfekt i dit øre.

Motivet på denne tunnel er det velkendte hampblad, som man let kan genkende på de lange blade der alle udspringer fra centrum af smykket. Cannabis, som man fremstiller af planten, bliver ofte brugt som rusmiddel eller rituelt i nogle religioner. I Danmark er det ulovligt at dyrke planten, men bare rolig, i denne sammenhæng bliver motivet udelukkende brugt som et motiv, hvilket der ikke er noget ulovligt i. Og uanset hvilken relation eller holdning man har til motivet, kan man ikke benægte at det er en flot plante.

Smykket her findes i seks forskellige størrelser. Vælg din størrelse i boksen herover, så sender vi smykket, klar til brug, hurtigst muligt.

Vi anbefaler på det kraftigste at du ikke ryger denne plug ;)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-100
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Grøn
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med udskåret hampblad
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.