Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med stænkpletter og stjerne

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lad dit stretch skinne om kap med stjernerne, med denne ultra smukke tunnel i den mest vidunderlige himmelblå farve. Smykket er lavet af akryl som er et skønt letvægtsmateriale, der tilmed er både behageligt og allergivenligt i brug.

Fronten af denne dejlige tunnel er udstyret med en helt enkelt femtakket stjerne, hvis spidser smelter direkte ind i kanten på smykket. Den smukke blå farve er gennemgående men er blevet piftet op af flotte stænkpletter, som er tilfældigt drysset ud over hele smykket. Pletterne har en mørk grønlig farve der står rigtig flot til den himmelblå baggrund.

Designeren af denne tunnel har især haft de store samt halvstore stretches i tankerne og smykket fås således først fra 10 mm. i diameter. Den største størrelse som smykket fås i er 20 mm. Så hvis du er en af dem med et stretch der virkelig kan ses, så er dette smykke nærmerst skræddersyet til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-128
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med stænkpletter og stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.