Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med peacetegn

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Tunnels er altid super flotte i et stretch, men her har du mulighed for at få dig en tunnel, som lige er en lille tand flottere end de fleste andre. Denne tunnel er lavet af akryl men har en helt unik overflade med det flotteste farvespil. Det er faktisk nærmest en regnbueeffekt man ser i dette smykke. Af samme grund skal du også lige være opmærksom på at smykkerne ikke nødvendigvis vil være helt ens i farverne hvis du bestiller mere end én, da farvespillet er unikt for hvert enkelt smykke.

Ud over sine smukke farver, er denne tunnel også udstyret med det ikoniske fredstegn, der først blev kendt som symbol for bevægelsen for atomnedrustning i England. Sidenhen er tegnet gået viralt og bliver i dag brugt som symbol på fred i mange forskellige sammenhænge. Når man bærer dette symbol, er det nu blot et tegn på at man generelt er fortaler for fred.

Smykket her fås i seks forskellige størrelser, som alle ligger mellem 10 og 20 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-126
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med peacetegn
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.