Tunnel af akryl med indvendig zebramønster

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vær med på de vilde noder og få dig en lækker tunnel af akryl med indvendigt zebramønster. Det kan være svært at udsmykke en tunnel da den jo netop er hul i midten men det har designeren bag dette fede smykke, fundet råd for. Her er der nemlig lagt et indvendigt mønster ind, i form af flotte zebrastriber som løber langs indersiden af denne lækre akryltunnel. Mønsteret er et abstrakt zebramønster i alle regnbuens farver, som står i rigtig flot kontrast til den sorte bundfarve.

Denne tunnel fås fra 8 mm. og op til 25 mm. i diameter og jo større diameteren er, desto flottere og tydeligere vil det smukke mønster på indersiden være. Materialet er akryl som både er et allergivenligt samt praktisk materialevalg, især når man kommer op i de store størrelser. Akryl er 100% nikkelfrit og så er det et letvægtsmateriale som ikke vil tynge dine ører unødigt, hvilket er en kæmpe fordel i de lidt større stretches.

Vælg selv din ønskede størrelse i boksen ved siden af billedet før du går videre til bestilling, så sørger vi får at din nye tunnel af akryl med indvendigt zebramønster i alle regnbuens farver, bliver sendt direkte til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-117
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med indvendig zebramønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.