Tunnel af akryl med indvendig glimmer

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Glimt om kap med stjernerne på en frostklar vinternat, hvor du helt sikkert vinder kampen, hvis du bærer denne super fede tunnel med indvendig glimmer, i dit øre. Smykket her er lavet af behagelig, og flot sort, akryl som er dekoreret med en gavmild stribe på indersiden, af glitrende gudesmuk glimmer. Du kan være helt sikker på at dette smykke vil skabe blikfang, så hvis du gerne vil ses, er denne tunnel det helt rette valg.

Akryl er et let og lækkert materiale, som føles rart og behageligt i øret. Det er især et skønt materiale, hvis man er oppe i de lidt store størrelser stretch, hvor smykker af tungere typer materiale, såsom stål, godt kan give en tyngende fornemmelse i øret. Her kommer akrylets lette vægt, nemlig virkelig sin bruger til gode.

Smykket her fås faktisk helt op til 25 mm. i diameter, hvor det ikke blot er yderst praktisk og behageligt, men også ekstra ultra flot, fordi jo større smykket er, desto mere glimmer kan det også rumme. Denne tunnel fås dog også ned til en størrelse på 8 mm. samt en hel masse størrelser der i mellem, så der skulle være mulighed for at finde en størrelse der passer, for de fleste.

Der er frit valg mellem tre skønnefarver, der alle er lige så flotte, som de er forskellige. Glimmeret fås nemlig enten i en flot stærk blå, en frisk og farverig lyserød, eller den specielle aurora borealis, som glitrer i mange forskellige nuancer, når lyset falder på den.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-140
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med indvendig glimmer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.