Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med glimmerkant

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du den perfekte tunnel af hvid akryl til dig der elsker bling og glimmer. Denne tunnel er ganske enkel og lavet af akryl som blandt andet er helt ideélt hvis du lider af nikkelallergi. Denne enkle hvide tunnel skiller sig dog ud fra mængden da den er pyntet med smukt glitrende glimmer hele vejen rundt i kanten. Ved første øjekast kan glimmeret godt se sølvfarvet ud men når man bevæger smykket lidt i lyset, ser man at alle de små korn faktisk har en flot aurora borealis farve, som ganske enkelt er en refleksion af alle regnbuens farver i overfladen af de mange små glimmerkorn. Glimmeret er drysset med gavmild hånd og fylder hele kanten rigtig flot ud.

Du behøver dog ikke være bange for at slide dit glimmer af med tiden for der har skaberen af dette smykke været så smart at lægge en klar plasthinde hen over glimmeret, så det med sikkerhed bliver hvor det skal. Du kan få den flotte tunnel i seks forskellige størrelser som spænder fra 6 mm. til 16 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Hvid
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med glimmerkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.