Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tungepiercing med sten og gummibelægning-50%

Julekalendertilbud!

...

Udsolgt

Julekalendertilbud!

...

Få dig en ny tungepiercing der er lige så flot som den er praktisk. Denne lækre sag er lavet af ren blank kirurgisk stål og er udstyret med virkelig flot kugle i toppen. Kuglen er dekoreret med så mange små sten at den nærmest vil funkle som en hel diamant, hver gang du åbner munden og lader lyset finde vej derind.

Kuglen er dog samtidig også utrolig praktisk og skånsomt designet. For det første fordi den er flad i sin udformning og derfor generer mindst muligt oppe i ganen, når du har munden lukket, og for det andet fordi de mange små smukke sten er beklædt med en behagekig blød og glat gummibelægning. Det holder både stenene på plads samt skåner dine tænder og tandkød på samme tid. Du skal blot være opmærksom på at gummibelægningen ikke tåler alkohol eller varme drikke, som i værste fald kan få den til at falde af.

Du kan vælge den flotte tungepiercing i fire forskellige friske stenfarver. Du vælger selv om du ønsker modellen i klar, aurora borealis, pink eller turkis, i felterne ved siden af billedet, før du lægger din nye tungepiercing i kurven og går videre til bestilling.

Detaljer
NavnTungepiercing med sten og gummibelægning
SKUTongue-51
Kampagne-50%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeTungestav
PlaceringTunge
Længde16 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse7 mm.
Bundkugle5 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tungepiercing med sten og gummibelægning
Din bedømmelse
Tungepiercing med sten og gummibelægning