Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tungepiercing med sten af opalite

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen får at erhverve dig en virkelig lækker tungepiercing, i et flot og stilrent design. Smykket er lavet af ren kirurgisk stål som hverken ruster eller tærer, heller ikke selv om det kommer i kontakt med væske. Materialet egner sig derfor perfekt til en tungepiercing, som jo bruges i mundens fugtige miljø. Det blanke og sølvlignende metal, giver desuden smykket et stilfuldt og elegant look.

Bundkuglen er helt enkel og massiv, mens topkuglen til gengæld er dekoreret med en isnende smuk sten af opalite. Du kan vælge mellem fire forskellige frostklare farver, der alle bærer præg af en vis kølighed, som passer perfekt til det blanke stilrene design.

Du har ydermere mulighed for at vælge dette smykke med en stav af titanium, frem for kirurgisk stål. Staven er den del af smykket som går gennem selve piercinghullet og vil derfor ikke være synlig. Titanium er toppen af poppen når det kommer til smykkematerialer. Det er nemlig det reneste af alle metaller og er blandt andet 100 % fri for nikkel. Så hvis du skal have det bedste af det bedste, vil titanium være det rette valg for dig.

Hvis du synes godt om denne tungepiercing, kan du med fordel også tage et kig på vores guldbelagte tungepiercing med sten af opalite som er nøjagtig samme model, blot med en flot gylden belægning af guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Opalite
Farve Blank
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med sten af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.