SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Tungepiercing med multifarvede kugler

39,00 kr
På lager

Lad regnbuens mange flotte farver, feste i din mund, med denne fede tungepiercing, der har de flotteste multifarvede kugler. De lækre kugler fås i mange forskellige farvevarianter, så der er noget for enhver smag. Du vælger helt selv om du nærmest vil have en eksplosion af flotte pangfarver, eller om du måske foretrækker en lidt mere afdæmpet stil.

Ud over at det fås i en hel håndfuld herlige farver, så fås dette smykke faktisk også i flere materialevarianter, samt mange forskellige længder. Du vælger selv om du ønsker en stav af det solide og rustfrie kirurgisk stål, eller om du måske ønsker at opgradere til luksusmodellen, af ren titanium, som er det absolut bedste, man overhovedet kan byde sin piercing.

Smykket fås herudover også i mange forskellige længder, så der er smykker som passer til både tykke tunger, tynde tunger og så selvfølgelig også de gode gammeldags gennemsnitstunger.

Du vælger altså både selv materialet, længden samt farven på din nye tungepiercing, så skynd dig til tasterne, og få bestilt lige præcis den tungepiercing, som passer bedst til dig, din tunge og dine personlige præferencer.

Detaljer
NavnTungepiercing med multifarvede kugler
SKUTongue-73
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeTungestav
PlaceringTunge
Længde16 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse6 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kuglerne
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tungepiercing med multifarvede kugler
Din bedømmelse
Tungepiercing med multifarvede kugler