Tungepiercing med multifarvede kugler

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Lad regnbuens mange flotte farver, feste i din mund, med denne fede tungepiercing, der har de flotteste multifarvede kugler. De lækre kugler fås i mange forskellige farvevarianter, så der er noget for enhver smag. Du vælger helt selv om du nærmest vil have en eksplosion af flotte pangfarver, eller om du måske foretrækker en lidt mere afdæmpet stil.

Ud over at det fås i en hel håndfuld herlige farver, så fås dette smykke faktisk også i flere materialevarianter, samt mange forskellige længder. Du vælger selv om du ønsker en stav af det solide og rustfrie kirurgisk stål, eller om du måske ønsker at opgradere til luksusmodellen, af ren titanium, som er det absolut bedste, man overhovedet kan byde sin piercing.

Smykket fås herudover også i mange forskellige længder, så der er smykker som passer til både tykke tunger, tynde tunger og så selvfølgelig også de gode gammeldags gennemsnitstunger.

Du vælger altså både selv materialet, længden samt farven på din nye tungepiercing, så skynd dig til tasterne, og få bestilt lige præcis den tungepiercing, som passer bedst til dig, din tunge og dine personlige præferencer.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-73
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med multifarvede kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.