Tungepiercing med fem rastakugler

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 63,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du fem fede kugler og en enkelt piercingstav til din tungepiercing, så du altid kan skifte topkuglen ud. Fælles for alle kugler er at de har samme tema, som er rastafarianisme. Der løber en rød tråd gennem kuglerne (ikke fysisk), som forbinder dem til den jamaicanske rastabevægelse. Det er enten i form af farverne rød, gul og grøn eller i form af et hampblad.

Man kan ikke tænke på Jamaica og rastafarianisme uden at tænke på dreadlocks, farvene rød, gul og grøn og hamp. Du får derfor fem kugler, hvor de tre af kuglerne måler 6 mm. og de sidste to måler 7 mm. Tre af kuglerne er lavet af kirurgisk stål og de sidste to er lavet af akryl. Selve staven er også lavet af kirurgisk stål og måler 1,6 mm. i tykkelsen og 16 mm. i længden og har en bundkugle på 5 mm. Med andre ord er det helt sikre materialer delene er lavet af.

Du får følgende kugler:

  • Akrylkugle i farverne rød, gul og grøn.
  • Sort akrylkugle med hvidt og grønt hampblad.
  • Kugle af kirurgisk stål med tre striber påmalet.
  • Kugle af kirurgisk stål, med en gummibelægning på fronten, hvor der er et motiv af et hampblad på en hvid baggrund.
  • Kugle af kirurgisk stål, også med gummibelægning, hvor der er et motiv af et hampblad på en rastafarvet baggrund.
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Pack-10
Antal enheder 1 pakke
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blandet
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med fem rastakugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.