Tungepiercing af titanium med selvlysende akryl kugler

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 27,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tungepiercing er lavet af den bedste kvalitet fra to materialer - Titanium og akryl. Sammensætningen er god, da staven ikke indeholder nikkel og kuglerne hverken skader tænderne ved slag eller indeholder nikkel. Skulle uheldet være ude og man slå smykket mod tænderne, vil kuglerne i de fleste tilfælde gå i stykker for tænderne.

Modellen her kan vælges i tre forskellige farver; blå, grøn og hvid. Kuglerne vil, når de udsættes for kraftig belysning være ladet op og derefter lyse i mørke i en lille tidsperiode derefter.

Tungepiercingens standard længde er 16 mm. Bliver 16 mm. for langt for dig, så kan du efter du har valgt kuglefarve også vælge længden på staven. Nogle finder 16 mm. lidt for langt og kan derfor bedre bruge en kortere stav. Pas dog på den ikke bliver for kort, så kuglerne presses ind i tungen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-62
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
selvlysende tungepiercing
Karakter
Selvlysende tungepiercing det skal da prøves, og det virker :-) troede ik helt på det til at starte med.... Bedømt af johnny
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing af titanium med selvlysende akryl kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.