Tilbud

Trekantet spiraltaper af akryl

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 5,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Spiraltapers er ofte runde - Denne model er lidt anderledes i designet, da den er trekantet, men stadig formet som en spiral, hvor den er tynd i spidsen og bliver tykkere jo længere man bevæger sig ind mod midten. Spiralen er lavet af akryl, som er et allergivenligt og utroligt let materiale.

En taper er oprindeligt beregnet til at udvide huller i ørerne med, hvilket denne naturligvis også kan bruges til. Du skal dog bare være opmærksom på de "knæk" det trekantede design har i hjørnerne. Knækket har almindelige spiralformede tapers ikke, da formen er helt rund i designet. Kanterne er dog så runde og bløde, at det sagtens kan lade sig gøre at krænge hjørnerne igennem ens hul. Bemærk også at modellen her er støbt i ét, dvs. der er ingen samlinger som man kan skære sig på, når man tager taperen i og ud af øret.

Modellen her kan vælges i 8 forskellige farver og i størrelser fra 2 mm. og op til 8 mm. Du vælger selv din feretrukne farve i boksen herover, hvor du samtidig vælger din ønskede diameter. Alle spiraler er blevet polreret, så de har et skinnende look. Den sorte og hvide model er "massiv" i farven, hvor de andre er let gennemsigtige.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Virker for voldsomme
Karakter
Jeg syns smykket er for stort. Men ellers et dejligt produkt som er perfekt til at begynde på. Bedømt af For store
Kantet
Karakter
God til begynder, glider nemt igennem! "Hjørnerne", er dog lidt svære at få igennem, men den sidder fint, når det lykkes. Bedømt af Si
trekantet spiraltaper
Karakter
de er super behagelige at have på og glider let gennem hulllet. den e god for en som mig som er "begynder". kanterne er dog en smule smalle til mit øre, men det går lige! jeg er igen super glad for min! kan stærkt anbefale den Bedømt af laura overby
Anderledes er godt
Karakter
Disse tapers er anderledes og det er noget jeg godt kan lide. Jeg har dog svært ved at får kanterne igennem hullet i mine øre!
Ellers er de behagelige at gå med og de glider snildt gennem hullet :-)
Jeg vil anbefale dette produkt til andre, der ligesom jeg, ønsker en anderledes form for taper.
Bedømt af Marianne Jul
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Trekantet spiraltaper af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk Shop ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images

Kundebilleder