Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tre tickers til tungepiercing

Lagerstatus: Ikke på lager

10,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Gør oplevelsen af din tungepiercing til noget helt specielt, med disse super flotte, og lidt frække, tickers. Du får tre af de lækre tickers i ét køb, så du kan skifte alt efter, hvad humøret lige er til. Materialet er super blød silikone, som fås i et hav af forskellige farver.

De små bløde tickers er designet som små badehætter, der passer perfekt til tungepiercinger, som har et rundt hoved, og en kuglestørrelse på ca. 6 mm. "Hætten" krænges ganske enkelt bare rundt om kuglen, og du er good to go! Det skulle efter sigende også være en helt speciel oplevelse at kysse med en, som har en tungepiercing, som er udstyret med de bløde og drilske tickers.

Du kan vælge mellem to forskellige modeller, alt afhængig af, hvor udtalt du ønsker at oplevelsen med de bløde tickers i munden, skal være. De små modeller har tickers som er ca. 2 mm. lange, mens de store modeller kan prale af en ticker-længde, på hele 5 mm. Nu er det selvfølgelig ikke størrelsen der betyder noget, men det bør dog alligevel lige nævnes, at de 5 mm. lange tickers, desuden er udstyret med en blød lille knop for enden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer U-85
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Silikone
Der er absolut ingen nikkel i silikone. Så du kan være helt rolig - Det er bare et sikkert og lækkert blødt materiale.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tre tickers til tungepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images