Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Traguspiercing med perler

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Træt af de almindelige kedelige sten og glitrende kugler til din traguspiercing? Her får du muligheden for at få et piercingsmykke til din tragus, som har to små søde immiterede perler i hver ende af den lille stav.

Denne piercing er lavet specielt til traguspiercinger og har derfor præcis de mål man vil skulle bruge, hvis ens ørepiercing er lavet hos en professionel piercer. Staven er lavet i det sikre kirurgisk stål og kuglerne af akryl. Du kan derfor trygt benytte piercingsmykket, uden frygt for nikkelfrigivelse eller andet farligt i dit øre.

Du vælger selv hvilken perlefarve du ønsker i boksen til højre for billedet og vi håber du bliver glad for smykket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-50
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Bedømmelse
Karakter
Rigtig fint produkt. Jeg har dem siddende som "normal" ørering, hvilket ikke er noget problem.
Perlen, ligner rigtige perler. :)
Bedømt af Dittefd
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Traguspiercing med perler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.