Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Traguspiercing med fransk lilje

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Den franske lilje går også under navnet "Fleur-de-lis" og er et symbol på bl.a. uskyld og renhed. Symbolet er kendt verden over og i Danmark bruges det også mange steder. Det findes på nogle danske våbenskjolde, bl.a. Odense. Af samme årsag er den franske lilje også at finde på flasken af en Odense Pilsner.

Nok om øl og Odense - her får du den flotte lilje placeret på fronten af en lille stav, som du bl.a. kan placere i en traguspiercing. Smykket er 6 mm. langt og 1,2 mm. tykt, så har du andre piercinger med dette mål, kan smykket naturligvis også anvendes der. Det kunne f.eks. være i en helixpiercing eller som en normalt øreflipspiercing. Kun fantasien og smykkemålene sætter grænserne for brugen af dette smykke.

Staven er lavet af kirurgisk stål og har bagpå en 4 mm. låsekugle. Selve liljen er ca. 13 mm. høj og 9 mm. bred og har i toppen og bunden en lille sten, som du selv kan vælge farven på. Det gør du i boksen herover blandt farverne klar, turkis og sort.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-117
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Traguspiercing med fransk lilje
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.