Traguspiercing med farvet Playboy™ bunny

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig kær lille traguspiercing med en diskret lille farvet Playboy bunny som motiv. Den lille bunny er kun 6 mm. lang så den vil på ingen måde komme til at virke for stor.

Du kan vælge din tragus bunny i seks forskellige farver. Du kan eksempelvis gå efter den sorte som nok er den mest klassiske farve eller du kan gå efter den diamentrale modsætning og vælge en snebold-hvid lille bunny til din tragus.

Du kan selvfølgelig også gå efter de mere sprælske farver hvor rød og blå er både stærke og klare i farverne. Med de to farver er du i hvert fald sikker på at drage opmærksomhed mod dit nye tragussmykke.

Du kan naturligvis også anvende dette smykke i en helix piercing, hvor det vil se nøjagtig lige så sødt ud som i en tragus. sidst men kke mindst er der også de to feminine farver. nemlig lyserød og lilla, som begge er gode til dig der elsker når det er så sødt og piget som muligt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-121
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Traguspiercing med farvet Playboy™ bunny
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images