Titanium tungepiercing med marmorkugler af akryl

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er piercingsmykket til dig som både ønsker et smykke der er yderst allergivenligt, beskytter tænderne og fås i en størrelse som passer dig.
Kuglerne på smykket er lavet af det sikre materiale akryl, som knækker før dine tænder gør det. Kuglerne er designet som små marmorkugler på 6 mm. og du vælger selv hvilken farve du ønsker dem i og du kan også vælge at tilkøbe ekstra marmor piercingkugler.

Staven på denne tungepiercing er lavet af ren titanium, hvilket anses for at være det bedste materiale til både nye og færdighelede tungepiercinger. Som standard leveres smykket i en længde på 16 mm. men du har også mulighed for at vælge andre mål i boksen ovenfor.

Så falder denne tungepiercing i din smag, er det med at bestille med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-31
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Titanium tungepiercing med marmorkugler af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.