Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Find en masse tilbud hos BodyMod

Her ser du vores aktuelle tilbud, hvor du har mulighed for at gøre dig et godt kup. Nogle af produkterne giver vi 50% på og nogle gange mere. Produkterne bliver jævnligt skiftet ud, så ser du en piercing du godt kunne tænke dig, så slå til med det samme, mens prisen er i bund

Tag også et kig på vores udsalgsvarer.

Hos BodyMod kan du finde et hav af forskellige tilbud inden for piercinggenren. Vi har ofte tilbud på alt fra flotte brystpiercinger til de såkaldte fakepiercinger. Her på siden kan du slå dig løs i vores mange tilbud. Ta’ dig endelig god tid til at lede vores tilbudsprodukter igennem. Men brug ikke for lang tid. Alle vores tilbud er tidsbegrænset og det er først til mølle, da de kun gælder så længe lager haves.

Find et godt tilbud og gør et kup

Som sagt har vi her hos BodyMod en masse forskellige tilbud på vores produkter. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt holder øje med denne side, hvis du vil sikre dig nogle af vores fantastiske tilbud før din ven eller veninde. Du har mulighed for at spare mange penge ved at benytte dig af vores produkttilbud. Ja, vi vil faktisk gå så langt at sige, at du i mange tilfælde har mulighed for at gøre noget af et kup.

Selvom vores tilbudsprodukter er så billige, så er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten er lav. Kvaliteten er stadig ligeså høj som vores andre produkter til normal pris. Derfor kan du trygt bestille nogle af vores tilbudsprodukter her på siden uden at frygte for om kvaliteten er god nok. Hvis du bestiller en ny piercing, bør du overveje at købe nogle plejeprodukter med. Når man udskifter sine piercinger, er det nemlig meget vigtigt at få renset sit hul, så der ikke opstår betændelse eller anden form for sygdom. På vores plejeproduktside har vi et stort udvalg af forskellige plejeprodukter.

Tilbud på forskellige piercinger

Her på tilbudssiden har vi tit og ofte sat forskellige piercinger til salg for meget lave priser. Derfor kan du næsten altid finde en piercing til meget billige penge. Se selv herover hvilke modeller du kan spare store beløb på i øjeblikket.. Der er noget for enhver smag. Hvis du godt kan lide at skifte din piercing engang imellem, så benyt dig endelig af vores tilbud på piercinger. Så er du fri for at skulle betale fuld pris hver gang.

Hvis du ikke synes, at du kan finde noget, der falder i din smag på tilbudssiden, så prøv at tage et kig på vores udsalgsside. Vi har nemlig også en udsalgsside, hvor priserne er endnu lavere og udvalget endnu større.

Mangler du en god gaveide?

Hvis du eksempelvis står og skal til fødselsdag, og du ikke aner hvad du skal give i gave, så kan du med fordel finde et godt tilbud her på siden og give det. Hvis din ven eller veninde interesserer sig meget for piercinger og alt hvad der dertil hører, så bliver han eller hun sikkert meget glad for at få en ekstra piercing til samlingen.

Vi håber, at du finder et godt tilbud.