Tapersæt af kirurgisk stål med tunnels

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få dette super smarte tapersæt af kirurgisk stål med tilhørende tunnels til hver eneste størrelse i sættet. Rent praktisk fungerer det sådan at du stikker taperen gennem øret når du vil stretche en størrelse op, hvorefter du lader den blive i øret mens du skruer den spidse ende af. Herefter kan du skruge den medfølgende "halve" tunnel direkte på, der hvor du skuede taperen af. Nu har du så en hel blank tunnel med skruegevind siddende i dit øre - Helt uden at skulle tage noget ud af øret først. Det er et udpræget smart design også helt nede på det lavpraktiske plan og for mange er det en rigtig stor fordel at den nye tunnel kan skrues direkte på uden først at skulle fjerne en taper fra øret, for så at mose og mosele en tunnel ind på plads bagefter.

Prisen er også skruet helt i bund på dette sæt hvor du får de seks tapers samt seks tunnels til ca. halv pris når du køber dem her som sæt, frem for at skulle købe dem som enkelte dele. Der er faktisk ikke andet end fordele ved dette smarte tapersæt med tunnels.

Det smarte sæt leveres i et enkelt og klassisk design af blank stål som kan bruges af begge køn og til enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdag eller fest. Når du modtager sættet vil følgende størrelser indgå:

  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

Kort sagt, så kan du med dette sæt stretche fra 3 mm. til 10 mm. og samtidig anvende en tunnel for hvert stretch, hvor mange blot lader taperen sidde, da det kan være en bekostelig affære at skulle købe smykker til hver eneste stretch.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taperset-tunnels
Antal enheder 6 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch Sæt med forskellige størrelser
Materiale Kirurgisk stål
Farve Blank
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Okay sæt
Karakter
det er et okay sæt, men se hellere på den lidt dyre udgave med plugs i stedet.
for selvom det ser nice ud at der er skruegevind i, så er det et helved når man er i gang med at stretche <3 ;)
Bedømt af Jon
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tapersæt af kirurgisk stål med tunnels
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images