Taper til stretching i valgfri farve

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du vil i gang med stretching, så er almindelige tapers som disse et sikkert valg.

Modellen du her kan vælge, er den mest klassiske form for taper til stretching. Taperen stikkes igennem ens nuværende hul og når den presses igennem, udvider den hullet. Funktionen er altså død simpel, men vil man stretche sit øre sikkert, bør man vide hvad man begiver sig ud i. Er du ny til stretching, så anbefaler vi dig at få tilsendt BodyMod.dk Shops gratis stretchingguide før du går i gang. Du kan også læse mere om stretching her.

En lige taper kan også bruges som smykke. Der er ingen der siger at man absolut skal isætte en plug eller tunnel, når man har nået det mål man ønsker. Man kan også beholde sin taper i øret og bruge det som smykke. Vælger man at bruge sin taper som smykke, skal man fiksere taperen med de to medfølgende o-ringe. Det sikrer at den ikke falder ud eller flytter sig. Husk dog på at en taper typisk er ubehagelig at sove med, da den let kan stikke en i nakken/halsen.

Modellen du nu læser om er lavet af akryl. Bemærk, at der er på billedet er vist henholdsvis massive og gennemsigtige modeller. Den eneste forskel på de to modeller er at du ved den gennemsigtige kan "kigge" igennem den og det kan du ikke ved den massive. Du vælger selv din farve og målet på din ønskede diameter. Diameteren du vælger, er den diameter du ønsker at slutte på. Dvs. at hvis du f.eks. vælger 8 mm. vil taperen være 8 mm. tyk i den tykkeste ende.

Så hvis du vil i gang med stretching, så er det bare at vælge farve og dit ønskede mål.

Bemærk venligst at den massive farve lilla kan variere i nuancen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype O-Ring
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (27)
Skide godt
Jeg har været i mange år købt mine smykker hos gadeboder, hvor der har været tusind mennesker henne og røre ved smykkerne. Og det kan jeg føler i mine huller, som bliver nemt bliver irriteret.

Men sådan er det overhovedet ikke her hos BodyMod.dk Shop. Jeres tapers er i virkelig god kvalitet, rene og har ikke haft nogen former for problemer. De er fantastiske og til den pris er det til, at overkomme at købe tapers. :)

Jeg kan kun anbefale andre, at købe de her lækre tapers, også dem i hvid!
Bedømt af Trine Kia Lindberg
Genialt!
Det er meget enkelt - det er genialt. Denne taper er af skide god kvalitet og til den pris kan ingen sige nej ;-)
Den er rigtig nem at skubbe igennem øret og den er ikke tung, som andre tapers nogle gange kan føles!
Bedømt af Nanna Jensen
Følelsen af det bedste.
Jeg har købt fem af disse tapers i forskellige størrelser, og jeg har været glad for hver og en! Hvis du vil stretche dit øre, vil jeg sige at denne her er den bedste mulige, da der er så mange forskellige størrelser, så du 'hele tiden' kan gøre dit hul større, men samtidig lade det hvile lidt. Den helt enkle og sorte farve ser (efter min mening) også rigtig godt ud hvis man har lyst hud. De to dobbelt o-ringe der følger med har en bestemt størrelse til hver enkelt forskellige størrelse tapers, og det gør at den ikke bliver for svær at tage af og på, eller bare generelt kan finde på at ryge af.
Godt råd: Stretch om morgen eller bare så der er nok tid til at de øre kan slappe lidt af efter udvidelsen, for den kan være ubehagelig at sove med, hvis øret er hævet, men ellers vil du overhoved ikke lægge mere til noget! :)

- I bund og grund, er disse nok mit bedste køb af en form for smykke at være! og fortrækker dem meget mere end horn, da jeg er en type, som er bange for de kan glide langsomt ud, så hullet vokser mere sammen.
TAK for et godt profdukt!.
Bedømt af Josephine Eliassen
Den er helt sikkert pengene værd!
Taperen her er både billig, og nem at arbejde med. Man behøver ikke at have stretchet før, for i stretching-guiden, så står der hvor man gør det rigtigt, sådan at man ikke får skabt et blow-out. Bedømt af Anna
BILLIGT! OG NEMT!
Det er en super kvalitet af akryl, de er nemme at holde rene, og så bedst af alt, de er nemlig super billige! Bedømt af Lasse Kristensen
Nem og smertefrit
Flotte tapers, som er nemme at bruge..
Jeg vil helt klart handle herinde igen, (;
Bedømt af Feldt
Dejlig kvalitet
Denne taper er virkelig god kvalitet, og i forhold til prisen bliver det bare endnu bedre. jeg har nu haft min taper i øret i lidt over en uge, og har stadig ikke haft nogen form for betændelse eller andet skidt med det. Bedømt af Julie Lindgreen

21 til 27 af 27

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Taper til stretching i valgfri farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images